Taksikring

Vi tar oss av taksikring

Alle trenger tilsyn eller feiing av pipe av og til, og da må taket sikres enten du er privatperson eller næringsdrivende. Det er faktisk krav i arbeidsmiljøloven om å sikre taket på en forsvarlig måte.

Vi tar oss av taksikring og monterer både stigesikring og snøfangere, slik at ditt tak blir tryggest mulig.

Det er påbudt med takstige eller stigetrinn for adkomst til pipe, eller stigeplattform der man måtte trenge det. Vi kan sikre taket ditt på en forsvarlig måte med stigesikring, slik at feier og andre som jobber på taket ditt får best og tryggest mulig arbeidsforhold.

Snøfangere

Norge er et land langt mot nord, og det betyr at vi får besøk av store mengder snø av og til. Har du behov for å montere snøfangere har vi både erfaringen og kunnskapen som trengs for å montere disse på en profesjonell og god måte. Montering av snøfangere bør bare gjennomføres av fagfolk.

Hva vi kan montere for deg

Takstige og stigetrinn

Det er krav i arbeidsmiljøloven om at taket ditt må sikres med takstige eller stigetrinn. Dette for å sikre adkomst til pipe når den trenger tilsyn. Snakk med oss så hjelper vi deg!

Stigesikring

Vi monterer stigesikring på dine takrenner. Slik hindrer du at stiger som brukes for adkomst til ditt tak og hus sklir sideveis.

Snøfangere

Med vår kunnskap innen snøsikring og montering av snøfangere, er taket på huset eller bygget ditt sikret mot snøras.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle