Takomlegging

Vi utfører takomlegging

Taket ditt beskytter deg mot vær og vind. Dette er en oppgave som gjør at det etter hvert slites ned av naturkreftene som herjer med det. Når tiden kommer trenger det sårt tiltrengt tilsyn av en taktekker som oss, og noen ganger krever all herjingen fra naturens side en takomlegging.

Takomlegging er ulike prosesser som omhandler alt fra å legge et helt nytt tak, til å skifte ut deler av et eksisterende tak.

Vi utfører takomlegging for deg som vår kunde. Vårt fokus er alltid å tilpasse oss etter dine ønsker og behov. Med vår erfaring og kunnskap leverer vi et kvalitetstak som du har glede av i flere tiår framover.

Skader på taket

Om taket ditt er skadet kan det føre til vannlekkasjer og fuktskader som til sist sørger for både mugg, sopp og råte. Det er viktig å gjøre noe med problemet med én gang, før det går fra et dyrt problem til et enda dyrere.

Du unngår unødvendig høye kostnader ved å ta kontakt med oss så fort som mulig. Ring oss så tar vi en titt på taket ditt!

Ring oss for takomlegging!

Takomlegging

Når taket ditt har store skader må det legges om. Ta kontakt med oss om du merker at noe er galt, så fikser vi problemet.

Ikke drøy for lenge

Skader på taket kan føre til mugg, sopp og råte og ødelegge taket helt. Ikke drøy for lenge med å ringe oss når du merker noe er galt.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle